Carcase Din Piele

Sunt 55 produse
Arata 1 - 20 din 55 produse

Carcasele din piele sunt cea mai eleganta alegere pentru a ambala un moment deosebit in format digital (nunta, botez sau orice alt eveniment special).
Sunt o varianta superioara, de calitate, carcaselor standard de DVD-R. Acestea fac parte din categoria “de lux” si sunt create dintr-un carton foarte rezistent invelit in piele ecologica, dispo...

Carcasele din piele sunt cea mai eleganta alegere pentru a ambala un moment deosebit in format digital (nunta, botez sau orice alt eveniment special).
Sunt o varianta superioara, de calitate, carcaselor standard de DVD-R. Acestea fac parte din categoria “de lux” si sunt create dintr-un carton foarte rezistent invelit in piele ecologica, disponibila in mai multe nuante.
Tavita discului/discurilor este dintr-un plastic de calitate ridicata, lucios sau mat (in functie de model), fin care pastreaza linia eleganta a carcasei si este situata in interior.
Carcasa are de asemenea si sloturi pentru fotografii. Acestea sunt de dimensiuni diferite si pozitionate in functie de modelul carcasei. Astfel carcasa este usor de personalizat si etichetat cu continutul discului/discurilor.
Carcasele piele ecologica disponibile in culori variate: alb, negru, maro, rosu, verde sau albastru. Oferind astfel posibilitatea de a alege cea mai potrivita varianta pentru proiectul dumneavoastra.
Carcasele pot fi:
• simple (1 disc)
• duble (2 discuri)
• multi (3 discuri,4 discuri sau 6 discuri)
Carcasele din piele sunt compatibile cu toate tipurile de CD-R, DVD-R sau BD-R puteti crea un mix care sa acopere eficient intregul proiect.
La carcasele din piele ecologica benificiati de o cutie pentru prezentare si depozitare in acelasi stil si culoare cu cel al carcasei. Amintirile dumneavoatra pot fi astfel stocate in format digital si ambalate intr-o carcasa eleganta asigurand protectie si o depozitare expusa datorita aspectului placut. O astfel de carcasa este alegerea profesionistilor pentru orice eveniment dar si amatorilor care vor sa pastreze anumite informatii (foto sau video) intr-un stil modern si elegant.

Mai putin
Mai mult

Information

Blog

Vizitati Blogul

Acceptă

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.